Weet iemand een film die een beetje lijkt op final destination of scream??

Gewoon een hele enge film, maar die ook best realistisch is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Poltergeist, hostel, The skeleton key, Friday the thirteenth, Halloween, sl8nacht, doodeind. De films van wrong turn, ze zijn niet echt realistisch maar wel super goed!

I know what you did last summer

Friday the 13

The Butterfly Effect Reeks....

Urband Legend 1 en 2.

HumanCentipede, schijnt de top-horror van het moment te zijn.

Die zijn er wel hoor. Zoek maar rond in diezelfde genre op wat goede filmpjes-sites. Uit mijn hoofd weet ik niet welke, nee, maar dat kan je googlen. Persoonlijk vind ik die Amerikaanse filmpjes nogal stom en onrealistisch. Je moet wel heel veel natuurkundige wetten ombuigen, of de toevalligheid van meerdere samenvallende omstandigheden niet kunnen inzien mocht je de film willen genieten. Zo heb je bijv. een 'slasher' die bestand tegen kogels is, uit een zwaar bewaakte ziekenhuis ontsnapt alsof het een kinderdagverblijf is, en allerlei andere onzin. Bovendien ontbreekt er enige verhaal of plot, en heb je enkel dat steken en bang zijn. Wat ik daarentegen wel leuk vind, zijn de seksscene's ;) Vooral met dat paar mooie grieten erbij.

the amityville horror ( die van 2005 )

1408, Tamara, red dragon,

ik heb de film zelf nog niet gezien maar vriendinnen er wel over horen vertellen the tunnel het is best realistisch want het is gemaakt als een documentaire ik heb gehoord dat die VRESELIJK eng was!

insidious,devil,let me in,durres,copycat ,silence of the lambs en de vervolgen. Urban Legend I know waht you did last summer en de vervolgen. Let me i The Haunting of connecticut The amityville horror awake after.live

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100