Ken je een goede horror film voor een slaapfeestje

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

* Saw (verschillende delen) * Final Destination * The Grudge * The Ring * Boo * The descent * Scream Ik vind dit echt typisch films voor een slaapfeestje. Ik hoop dat je er wat aan hebt en veel plezier!

Wrong turn, saw, the hills have eyes, eden lake... Zijn wel behoorlijk eng voor sommigen ;)

The blair witch project:)

De nieuwe versie van "Dawn of the dead" van 2004.

The ring Event Horizon Cabin Fever

- The Itt (Stephen King) - Hellraiser - The Entity - The Shining (Stephen King) Welliswaar klassiekers maar desalniettemin nogal enge films.

Ik weet niet of je na Paranormal Activity nog wel kunt slapen, maar als het echt de bedoeling is, dat het eng is, moet je die kijken!

case 39 engste film die ik ooit heb gezien

ik ben helemaal voor Stephen King maar het is best persoonlijk wat je hier vraagt. veel bloed kan nogal erg 'fop' lijken, dus een film met zenuw vretende momentjes hebben waarschijnlijk een groter effect het mooiste zou zijn als je een recente film hebt die niemand nog kent. en nu komt de heks in me boven....(ohjeee) is er iemand die je wil helpen om ff op het raam te tikken (kleine steentjes gooien eventueel) of ff wat anders kan doen om de angst nog eens extra te voeden? (is de stoppenkast van buiten bereikbaar voor andere bijvoorbeeld?)of een eng geluid op je foon zetten en deze om een gekke tijd af laten gaan als alarm.. enehhh..... zorg voor genoeg schoon beddengoed !!! succes een heel veel (geniepig) plezier met je slaapfeestje!!!

Paranormal Activity 1 & 2 ;)

jeepers kreepers 1&2 The Texas Chainsaw Massacre

Hostel, als je oud genoeg bent....

Wat ik nog mis is de ultieme film voor slaapfeestjes: A nightmare on Elm street (en dan wel het origineel uit 1984) http://www.imdb.com/title/tt0087800/

The Texas Chainsaw Massacre Wrong Turn Jeepers Creepers Paranormal Activity Deze vind ik altijd het leukst om te kijken.

Dead silence. Van de makers van saw.

Nightmare on Elm street Of.... Poltergeist.

The others

Ginger Snaps of Jenniffer's body. Die zijn vooral leuk voor meiden, omdat de meiden in de films ook zowel de slechterik als de heldin zijn en de mannen juist het slachtoffer :)

Halloween, White Noise Zeker eng!

Long Time Dead The Uninvited Darkness Children of the Corn The Omen The Amityville Horror White Noise They The Woods The Haunted The Reeker The plaque The Messengers The Ruins The Mirrors

Als je echt flink wilt gillen: *paranomal activity en The ring :p p.s. Dark water kan ook, maar persoonlijk vind ik die zo eng, dat ging bij mij over de grens xD

Je kunt nu iedere week een horrorslaapfeestje geven, wil je ze allemaal zien Maar ik doe je ook nog 2 suggestie aan de hand: "The Howling"uit 1981, en "Gremlins" uit 1984. Er is er pas eentje uit, die kun je vast wel huren als je bovenstaande films allemaal hebt gezien: "The hole". Welterusten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100