Wat zijn goede films waarin alles fout gaat?

Ik geloof dat het een klucht heet maar dat weet ik niet zeker.
Je kent ze waarschij nlijk wel van die films waarin bv iemand met het viegtuig moet gaan maar die vlucht word gemist waarna de rest van de film een aaneen schakeling is van kleine ongelukken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

The National Lampoon-serie met Chevy Chase

Airport, Naked Gun-serie, American Pie, Laurel en Hardy-films, the Pink Panther. Toegevoegd na 10 uur: Ook erg leuk vind ik de Back to the Future-films, waarin ook van alles fout gaat, een combinatie van Science Fiction en Humor.

Final destination 3

de dikke en de dunne

Dumb and Dumber, echt een aanrader. een van de weinige films trouwens waar ik echt gestrekt van ging. Jim carey speelt er een hoofdrol in

The Party, met Peter Sellers. Hij speelt een Indiase acteur, die het in Hollywood probeert te maken. Al gelijk verpest hij een filmopname zodanig, dat hij op een 'zwarte lijst' wordt geplaatst, die (natuurlijk....) verwisselt wordt met een invitatie-lijst voor een enorme Hollywood-party, waar hij in z'n beste pak naar toe gaat. En dan komt het dus niet meer goed.... Een aanrader voor zo'n sombere dag die niet lekker zit!

The Money Pit http://www.imdb.com/title/tt0091541/ met Tom Hanks en Shelley Long. Het gaat over twee mensen die een goedkoop huis kopen, met 'een paar kleine gebreken'. En daarna gaan ze verbouwen...

Planes, trains and automobiles met Steve Martin en John Candy. Daarin gebeurt precies wat je in je vraag omschrijft. Erg leuke film!

Airplane 1&2 en Top Secret

De film "Click", met Adam Sandler, over een man die een afstandsbediening vindt waarmee hij zijn leven kan pauzeren, doorspoelen, etc. Dit heeft echter tot gevolgen dat zijn leven steeds slechter en slechter afloopt.

Clockwise met John Cleese is een van mijn persoonlijke favorieten. http://www.imdb.com/title/tt0090852/

Unfaithfully yours met o.a. Dudley Moore. Die moet je gewoon zien haha... Hij verdenkt zijn veel jongere vrouw van overspel en zet een moord in scene. Athans dat wilt hij. En z'n plan loopt gigantisch in de soep. Zien!

Rat race. Ik vond hem erg grappig, gaat van alles mis met sommige personen, vooral Cuba Cooding Jr. als buschauffeur met een bus vol Lucy Ball's look a likes.

Bronnen:
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...

veel goede zijn al genoemd maar nog eentje ; Mouse trap. Bad things (++) alle cheech en chong films

Dinner for Schmucks, heel grappig maar ook wel een beetje zielig. Sorry als mijn link misschien duits is, heb namelijk een duitste IMDB...

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0427152/

Mister Bean!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100