Ik ben 10 jaar(Word in Maart 11) en ik wil heel graag beroemd worden! Maar hoe..... Het liefst zou ik in een film of soap spelen. Alvast erg bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

zoek op voor welke film je audities zou kunnen doen (emma watson begon als 9 jarig meisje aan een auditie en moet haar nu zien!)

Of ergens heel goed in zijn, dat wil heel erg helpen, maar dan moet je er ook echt goed in zijn. Veel lessen volgen, en een familie/vriend hebben die beroemd is wil heel erg helpen, verder kun je het volgende doen: Hoe word je beroemd? * Neem zang, dans en/of acteerlessen. Als je al jong beroemd wilt worden is het echt zinvol om zo jong mogelijk te beginnen. Neem dus zang, dans en/of acteerlessen bij een toneelclub, buurthuis of kunstencentrum in jouw buurt. Kijk eens in de gouden gids in je woonplaats of regio, bij 'toneelclub' of 'toneelvereniging'. Je kunt ook via internet zoeken naar toneelverenigingen of zanglessen in jouw buurt. Als je kunt tapdansen, is dat natuurlijk mooi meegenomen, net als een instrument bespelen. Beroemd worden. Als je graag beroemd wilt worden is het handig om een aantal dingen te kunnen. Muziek maken en zingen en acteren zijn dingen waar je beroemd mee kunt worden. Zelf songteksten schrijven is enorm leuk en iedereen kan het leren. Als je talent hebt voor goede teksten, zal je er nog beter in worden. Er bestaat een complete handleiding voor artiesten, en deze zit erg goed in elkaar. De reacties op de vele tips, oefeningen en professionele aanpak, zijn heel positief. Natuurlijk hoeft niet iedereen je leuk te vinden, als maar genoeg mensen je leuk vinden, kijk maar eens naar Justin bieber, hoe veel mensen hem haten, stom vinden, enzovoort, ook heel belangrijk is zelfvertrouwen, zonder zelfvertrouwen word je veel moeilijker beroemd. Kijk is naar een paar beroemdheden, zijn die onzeker, ze uiten het niet in iedergeval, alleen wil ik je ook wijzen op de negatieve kanten van beroemd zijn Beroemdheid brengt status, aandacht, geld en laat zien dat je iets kunt. Mensen denken vaak dat ze "iets" betekenen als ze "iets"kunnen. Dat geeft een goed gevoel. Iedereen wil dat, alleen je MOET ook naar de negatieve kanten kijken, google er maar is op, als je het goed afgewogen hebt, en het echt, maar ook echt wilt, zou je je kunnen inschrijven voor made bijvoorbeeld, als daar geen leeftijds grens aan verbonden zit, wat ik wel denk.

doe iets wat opvalt sommige zangerese kunnen egt niet zingen maar zijn toch beroemd. dat komt opdat ze iets hebben wat mensen stoer vinden of mooi.

Maak met je vader een leuk filmpje en zet dat op youtube

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100