Waarom is Justin bieber zo interessant voor iedereen?

Meisjes willen hem trouwen. Jongens op hem lijken. WAAROM?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Veel meisjes rond een leeftijd van 10 jaar vinden hem knap. Het meeste bekeken liedje op youtube is van hem met over de 300 miljoen views. Daarom is het meerdere deel van mensen die hem kent een "hater" omdat ze het geen echte muziek vinden. De publiciteit voor Justin Bieber is dus alleen zo groot omdat de groep die hem niet mag onder elke ander youtube filmpje zet dat justin bieber gay is en dat ze naar echte muziek moeten luisteren. Toegevoegd na 2 minuten: neem bijvoorbeeld de link die ik heb toegevoegt: tada eerste 2 hoogst gerate reacties wat ik toevallig luister komt het woord Justin Bieber in voor. In elk muziek filmpje zie je wel in een reactie Justin Bieber voorbij komen

Hij is alleen interessant voor pubers. Voor meisjes omdat hij 'hot' is, leuke liedjes maakt, goed kan zingen en geld heeft... En jongens willen graag op hem lijken (wat ze altijd ontkennen) omdat ze dan ook hordes gillende meisjes achter zich aankrijgen.

omdat hij een idool is voor vele. en wat bekend is... trekt aandacht

Waarschijnlijk omdat meisjes hem zo knap vinden. En als meisjes hem knap vinden , willen jongens op justin bieber lijken zodat zij ook aandacht krijgen.

Hij is gewoon een nieuwe ster aan de horizon, als hij straks ouder wordt en iedereen hem al kent is hij weer ouderwets en waardeloos zoals de meeste nieuwe sterren van vandaag.

Kwestie van slechte smaak. Jongens willen op hem lijken om zo meer aandacht van de andere sekse te krijgen (hoewel, niet alle jongens hoor, veel meer jongens vinden hem nogal een nicht). En er zijn net zo veel haters. Neem maar eens een kijkje op Youtube, bij de reacties.

de jongen is een tieneridool geworden en geef eerlijk toe bij hem komen er mooie klanktonen uit ik zelf vind hem niet interresant maar zijn stem is wel interresant (Ps. me ma vind hem ook leuk en ze is al 67jaar) justin bieber krijgt van mij een goede kan hoe jonger iemand begint hoe beter voor de toekomst

Ik heb net het filmpje van @paladino gezien. De muziek is niks en de jongen zelf is onbeduidend. Dan kijk en luister ik duizend maal liever naar Bon Jovi of Axel Rose, hoewel die natuurlijk al stokoud zijn.

Ach dat is nu omdat het populair is maar die muziek lijkt me niet blijvend dus denk dat die hype wel weer voor bij gaat

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100