waarom stierf michael jackson

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat God vond dat het het juiste moment was...

Hij had van zijn lijfarts Conrad Murray een overdosis medicijnen gekregen. Toegevoegd na 4 minuten: Ook zou Conrad Murray veel andere dingen fout hebben gedaan. Michael Jackson had al veel lichamelijke klachten die tot iets ernstigs konden leiden. Ondanks dat liet Murray Michael vaak alleen. En op het moment dat hij weg was, kreeg Michael Jackson een hartaanval, door de overdosis medicijnen. Toen Murray een half uur nadat Michael een hartaanval kreeg weer eens ging kijken, ging hij Michael reanimeren op zijn bed. Reanimeren op bed heeft geen enkele zin, omdat het lichaam alleen maar het matras in wordt geduwd, en er wordt geen enkele druk uitgeoefend op de borstkas. Pas na een halfuur van reanimeren en medicijnen indienen werd een ambulance gebeld. Maar toen was het al te laat...

Hij is inderdaad gestorven door een overdosis medicijnen; men zegt dat Michael medicijnverslaafd was. Op Wikipedia kun je mveel info vinden over zijn leven en dood: http://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_(zanger)

aan een overdosis propofol, toegediend door zijn arts Conrad Murray

Michael was verslaafd aan verschillende soorten medicijnen. Omdat hij de baas was over zijn lijfarts, die alles deed wat Michael zei en wilde, heeft hij op een goede dag teveel medicijnen ingenomen. Hij zal er vast wel voor gewaarschuwd zijn, maar Michael was de baas. Hij heeft toen een hartstilstand gekregen.

Omdat hij er genoeg van had......

Omdat ie dood ging.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100