Waarom hoor/lees je niets meer over de winnaar Alexander Rybak van het vorige Eurosongfestival in 2009?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hij heeft wel een nieuw album gemaakt in 2010 alleen sloeg het niet aan, iets waar meer eurovisie songfestival winnaars last van hebben. Hier de link van z' n laatste cd: http://www.amazon.co.uk/No-Boundaries-Alexander-Rybak/dp/B003MUU0VO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=music&qid=1283336117&sr=1-3

Omdat hij gen albums en CD's meer heeft gemaakt sinds het Songfestival.

Ha, die Honni; Omdat hij, zoals zoveel songfestivalwinnaars voor hem, speciaal is voorbewerkt om eenmalig internationaal te schitteren. Echt een one hit wonder dus.

Ik denk dat wij niks meer horen van Alexander Rybak, omdat hij niet populair genoeg is om bij ons echt door te breken. Met het Eurovisiesongfestival wordt je nou ook niet bepaald beroemd en hoewel hij Idols heeft gewonnen in Noorwegen (Tja, maar dat zegt ook niet zoveel over een internationale doorbraak) heeft hij het denk ik gehouden bij zijn eigen landje. Sterren komen en gaan, soms heb je een goede hit (hoewel Alexander Rybak niet bij iedereen populair was hier, maar hij haalde wel de Top 40 (niet elke winnaar van het songfestival lukt dat) je kan ook een eendagsvlieg zijn. Voor ons dan, want hij zal vast nog wel eens optreden in zijn eigen landje. Toegevoegd na 22 seconden: Ik vind het overigens wel jammer, want ik vond zijn liedje wel heel leuk!

Omdat het songfestival wel iets kan zeggen over de kwaliteiten als zang en of het liedje dat voor een artiest is gekozen, maar niet over de mate waarin een dergelijke artiest in staat is een echte hit te scoren. Dus ze zijn misschien wel uitverkoren door hun land, en hebben het EVS gewonnen, maar dat betekent nog niet dat het publiek van europa hun muziek interessant / leuk / koopwaardig vindt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100