Heeft iemand een ingekleurde foto van Michael Jackson van zijn laatste jaren?

Met ingekleurd bedoel ik de huidskleur die hij had in het begin van zijn leven. Ik wil gewoon eens zien of hij echt zo veel veranderd is.

Toegevoegd na 5 minuten:
Ja ik weet dat hij veranderd is, maar als de huidskleur niet veranderd ziet hij dan nog uit als een herkenbare Michael Jackson?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eigenlijk is Michael niet zoveel veranderd, en als hij zegt dat hij enkel 2 operaties aan zijn neus had en 1 aan zijn kin, dan geloof ik dat. Make-up, andere kapsels en natuurlijk de vitiligo zorgden ervoor dat hij er heel anders ging uitzien, maar qua gezichtsvorm veranderde er niet veel. Hier het bewijs:

Kijk maar eens hoe hij is veranderd. Toegevoegd na 30 minuten: Al was zijn huidskleur hetzelfde gebleven, dan nog was de verandering te groot om de 'oude' Michael Jackson te herkennen.

In het volgende filmpje kan je zien hoe Michael Jackson er uitgezien zou kunnen hebben als hij geen huidziekte had gekregen en geen plastische chirurgie had ondergaan....: http://www.youtube.com/watch?v=eNZbFfDbwR4

In aanvulling op het filmpje, hieronder een foto van hoe Michael Jackson er op zijn vijftigste uit zou hebben gezien als hij geen plastische chirurgie ondergaan had, en geen vitiligo had gekregen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100