Waarom zwaaien koninklijke mensen altijd zo anders? - zie afbeelding -

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat ze dat tijdens zo'n rijtoertje ik weet niet hoelang vol moeten houden ; dan ga je ECHT niet de hele tijd enthousiast naar iedereen lopen zwaaien ; tegen de helft van de rit kun je geen arm meer omhoog krijgen. Nee, dat heet koninklijk wuiven. En het is nog een hele kunst om dat er een beetje spontaan uit te laten zien. Is het ook niet natuurlijk. Maar voor de camera (en de omstanders) ziet het er wel aardig uit.

Bronnen:
http://www.musicfrom.nl/songteksten/sonnev...

ze zwaaien lichtjes, als ik de hele dag moest zwaaien zou ik ook niet uitbundig zwaaien.

net als het praten gaat dit statisch, je moet je toch onderscheiden als je het zooitje in theorie moet leiden.

Van veel computeren kun je een muisarm krijgen nou weet ik niet of de term zwaaiarm bestaat maar ik denk dat je knap last van je arm zou kunnen krijgen als je de hele dag uitbundig zou zwaaien. Dus licht zwaaien om ellende te voorkomen.

Daar worden ze op getraind. Bovendien is het een methode om je te onderscheiden. Ze willen dat je ze herkent aan hun zwaaien.

omdat het hele deftige mensen zijn en die zwaaien anders.

Geloof me, ALS jij zwaait trek je geen volle zalen. Hooguit zwaai je enthousiast na een avondje de visite uit: blij dat ze eindelijk zijn opgepl.......

Het voordurend zwaaien zorgt voor een enorme belasting van de polsen. Vandaar dat mensen van het koninklijk huis wuiven. dat is minder belastend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100