Is Zangeres Miley Cyrus dood?

ik hoor veel geruchten dat de 16-17 jarig starlet omgekomen zou zijn bij een autongeluk. vele beweren van wel en vele ook van niet wat is het nou ja of nee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat is een roddel die al van 2008 is en daar is niks van waar

Bronnen:
http://www.inquisitr.com/8581/miley-cyrus-...
http://www.mileycyrus.com/

wiki zegt nee: Miley Ray Cyrus (Franklin (Tennessee), 23 november 1992), (geboren als Destiny Hope Cyrus[1][2]), is een Amerikaans actrice en zangeres, en model. Ze is beroemd geworden door haar hoofdrol in de Disneyserie Hannah Montana.

zij is niet dood... Fans van Miley Cyrus die afgelopen weekeinde haar webstek op YouTube bezochten, kwamen voor een schok te staan. In een video werd de jonge actrice dood verklaard. De ster van kinderserie Hannah Montana zou zijn aangereden door een dronken automobilist. Het filmpje was zogenaamd geplaatst door Mandy Jiroux, een vriendin van Cyrus, met wie de actrice al geruime tijd filmpjes plaatst op YouTube. Jiroux ontkende de dood van haar vriendin al snel. "Alles gaat goed met Miley", schreef ze op haar MySpace-site. "Iemand heeft onze YouTube-account gehackt."

Bronnen:
http://www.nu.nl/achterklap/1844849/miley-...

Op 2 april leefde ze nog. Ze was toen bij de première van haar nieuwe film. Zie de link. Haar overlijden is ook niet gemeld in het nieuws en er gaan al jaren verhalen de ronde over haar dood. Dat zou je bron kunnen zijn. Ik ga er dus vanuit dat ze nog leeft. Het kan wel zijn dat ze op dit moment overreden wordt.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Miley_Cyrus

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100