Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

"Officiële Platinum tickets zijn de beste tickets voor concerten en andere evenementen die door de artiest en de evenementhouder via Ticketmaster te koop worden aangeboden. Deze tickets geven fans een eerlijke en gegarandeerde toegang tot enkele van de beste tickets voor het evenement/in de zaal."

Zie http://www.ticketmaster.nl/help/faqplatinum.nl-nl.html

"Het Ticketmaster Officiële Platinum Tickets programma geeft de mogelijkheid tot marktconforme prijzen (het aanpassen van de prijzen op basis van vraag en aanbod) voor live evenementen, vergelijkbaar met hoe vliegtickets en hotelkamers verkocht worden. Extra's als hospitality of merchandise maken geen deel uit van een Officiële Platinum Ticket."

Zie http://www.ticketmaster.nl/event/katy-perry-platinum-tickets-tickets/132289

"Zijn er nog andere zaken die deel uitmaken van mijn Officiële Platinum Ticket? (Zitten er nog andere voordelen in mijn Officiele Platinum Ticket?)

Nee, extra’s als hospitality of merchandise maken geen deel uit van een Officiële Platinum Ticket."

Zie http://www.ticketmaster.nl/help/faqplatinum.nl-nl.html

Het zijn dus "gewoon" de tickets voor de beste zitplaatsen, zo is mijn indruk. Dat zie je ook op http://www.ticketmaster.nl/event/katy-perry-platinum-tickets-tickets/132289 waar alle aangeboden kaarten kaarten zijn voor de eerste rijen.

Platinum tickets voor Katy Perry zijn niet anders dan Platinum tickets voor andere concerten.

Het verschil tussen de gewone tickets en de platinum tickets is dus, dat je met platinum tickets vooraan zit.
(Lees meer...)
Antoni
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding