Waar wordt Vocaloid gehouden?

Hallo ik neem aan dat jullie Vocaloid wel kennen. Je weet wel met Hatsune Miku, Rin en Len enzo waar kan ik vinden wanneer de volgende wordt gehouden of waar is de offiëciele site vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tijdens het evenement Nishicon op 16 en 17 november 2013 werd op de zaterdagavond door het team van Miku-UK een spetterend Vocaloid concert gegeven, inclusief holografische Vocaloids! Zie http://www.nishicon.nl/mikuuk.html Nishicon komt dit jaar terug in Dekker Zoetermeer! Nishicon 2014 zal gehouden worden op zaterdag 15 november (10:00-2:00) & zondag 16 november (9:00-18:00) in Dekker Zoetermeer. Zie http://www.nishicon.nl/index.html Misschien is er in 2014 een vergelijkbaar concert. Ik zie nog geen programma van 2014 op de site. De kaartverkoop voor dit evenement in 2013 begon op 22 mei 2013. Op de site http://www.nishicon.nl/index.html staat over het evenement in 2014: "Kaarten zijn binnenkort online te bestellen." Het adres van Dekker Zoetermeer is: Sport Party & Conferentiecentrum Dekker Zoetermeer Scheglaan 12 2718 KZ ZOETERMEER Telefoon 079-3684242

Bronnen:
http://www.dekkerzoetermeer.nl/
http://www.nishicon.nl/index.html
http://www.nishicon.nl/mikuuk.html

Vocaloid is een zang synthesizer uit Japan, gemaakt door Crypton Future Media. Het is simpel gezegd een computerprogramma dat zingen kan. Er zijn verschillende stemmen, die zowel in Japan als daarbuiten ongekend populair zijn, en een variëteit aan hits hebben. Aan al deze digitale stemmen zit ook een digitaal personage verbonden, zoals de ongekend populaire Hatsune Miku. Het is dus inderdaad geen bestaand persoon. Hatsune Miku werd op 31 augustus 2007 geïntroduceerd en haar stem werd gecreëerd via samples van stemactrice Saki Fujita met een gecontroleerde toonhoogte en klank. Miku-UK is een project uit Engeland, opgezet door fans van Vocaloid. Een combinatie van een band dat alle populaire Vocaloid nummers live speelt, en een technisch team dat er voor zorgt dat er holografische projecties van Hatsune Miku en enkele andere Vocaloids op het podium verschijnen. Hoewel dit fanmade project niet hetzelfde is als de officiële concerten in Japan, zal dit team uit Engeland ook zeker een spectaculair evenement neerzetten. Via hun pagina http://miku-uk.com/ vind je meer informatie over dit project. Voor het evenement in Dublin (op 12 juli 2014) en Bristol (op 4 oktober 2014) waren 400 plaatsen beschikbaar, maar die zijn al uitverkocht. Datzelfde geldt voor de 3D concerten van Vocaloid zelf, overal uitverkocht. Er zijn geen meldingen te vinden van toekomstige uitvoeringen door de zingende hologrammen die bij te wonen zijn. Vermoedelijk zul je erovoor naar Japan moeten reizen.

Bronnen:
http://burogu.avo-forum.nl/2013/07/02/hats...
http://nishicon.nl/mikuuk.html
http://www.computeridee.nl/nieuws/hatsune-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100