Wie is de meest irritante Bekende Nederlander?

Is dat Paul de Leeuw met zijn niet leuke grappen, Gordon met zijn vulgaire uitspraken, Linda de Mol die altijd domme vragen stelt, Ivo Niehe die niet kan interviewen of toch iemand anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is geen achterklap website

sybrand niessen

Inderdaad Gordon, omdat hij echt geen respect voor anderen heeft. Paul de Leeuw is komediant, die het niet serieus meent, maar wel serieus andere mensen helpt.

Dat hangt van je persoonlijke voorkeur af. De een vind Paul de Leeuw irritant, de andere vind hem geweldig, enz.. Er zijn altijd wel mensen die iemand nieet irritant vinden anders deden zij niet meer wat ze nu doen en omgekeerd

Piet Paulisma

Johan Vlemmings!!! Ik vind niemand irritanter !!! Die mag wat mij betreft verdwijnen naar een heel ver land en nooit meer terug komen

Ene Balkenende.

Wendy van Dijk. Ze was alleen op haar gemak toen ze te maken had met zielige mensen die geholpen moesten worden. Echt geïnteresseerd in mensen die ook iets kunnen of voorstellen is ze niet. Dit kunnen we elke week live op tv meemaken.

Vóór de camera spelen we allemaal toneel, op zaterdagavond in de keuken met vrienden is iedereen namelijk heel goed uit te houden. Ik heb zelf 'n principe: het maakt niet uit hoe je je gedraagt, 30% vindt je geweldig, 30% kan je pruimen en 30% wil liever dat je verhuisd. Standaard heeft 10% in Nederland geen mening:) Of die verdeling af en toe een klein beetje wijzigt, maakt niet uit: dus speel toneel, maar hou wel 1 rol aan... En dat doen -alle- hier als voorbeeld gegeven personen. Trouwens, alle lezers hier ook!

Ivo Niehe!! Die geeft eerst antwoord in het nederlands en die wil het daarna ook nog even geven in het Italiaans, Frans, Spaans en in het Duits.

Ik vind Beau van Erven Dorens echt verschrikkelijk, hij maakt er altijd zijn eigen show van ... bah.

1) Patty Brard (met stip) 2) Gordon 3) Dat mokkel in de jury van X factor

andries knevel, die bal die zelf iemand interviewt maar hem gewoon niet aan het woord laat omdat ie het zelf toch beter weet...

Patty Brard! die mag voor mij met pensioen!

In ontzettend willekeurige volgorde: Patty Brard Gerard Joling Gordon Die ene waarvan ik de naam ben vergeten. (serieus)

Dan ga ik toch voor Wilders

Paul de Leeuw vind ik wel sympathiek.. Frans Bauer kan ik echt niet uitstaan, hij doet echt alsof je debiel bent.

gorden

Dries Rolvink

Emile Ratelband, Prem

Patty Brard doet haar best, die komt voor mij wel op 1, ze is te mediageil wat mij betreft. Die kop zie je overal. Op twee heb ik Matthijs van Nieuwkerken, die man kan echt niemand uit laten praten en dat noemt zich een interviewer. Overal blaat hij op topsnelheid doorheen. Op drie Kelly. Hoef ik vast niet uit te leggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100