Omdat ik vroeger altijd mee wilde doen met Geef Nooit Op! vraag ik mij nu af waar Peter Jan Rens in snorkelsvredesnaam is. Iemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met zijn laatste bedrijf "Kaktus Holding" is hij failliet gegaan, dus ik denk ergens aan het pensioneren.

Hij komt nog wel eens richting Nederland, maar mede door het faillissement van zijn bedrijven is Peter Jan met zijn echtgenote in Thailand woonachtig. Toegevoegd na 16 minuten: Ter informatie : Het onderstaande stuk stond in 2010 in de Telegraaf. Peter Jan Rens zegt zelf een succesvolle televisiecarrière te hebben opgebouwd in Azië, maar volgens zijn voormalige zakenpartners is daar niets van waar. ‘Meneer Kaktus’ is door een seksverslaving in de problemen gekomen. "Iemand wilde hem laten vermoorden." De voormalige zakenpartners Lex de Groot en Ron Smoorenburg doen in het weekblad Privé een boekje open over Rens. Zo zou geen enkel bedrijf of programma van hem in het Verre Oosten van de grond zijn gekomen en zou hij meer oog hebben gehad voor de mooie dames in de massagesalons. Peter Jan zou zelfs een seksrelatie hebben gehad met een Thaise vrouw. "Rens woonde in Bangkok samen met Wan, een opgepikt hoertje uit een massagesalon, en haar puberdochter. Hij maakte zijn Nederlandse vrouw Joke wijs dat hij medelijden met Wan had en dat hij haar financieel wilde ondersteunen." Maar De Groot en Smoorenburg weten wel beter… "Hij was smoorverliefd op haar." Wat Peter Jan echter niet wist, is dat zijn Thaise vriendinnetje samen met haar vriend een moordcomplot tegen hem had gesmeed. "Zij wilden Rens een heleboel geld afhandig maken en hem desnoods van kant maken." De zaak kwam aan het licht toen De Groot een politie-agent inschakelde. Maar ondanks alles blijft de presentator zijn Wan trouw. "Hij heeft zelfs een eigen kamertje voor haar geregeld", aldus De Groot. "Onbegrijpelijk." ‘Meneer Kaktus’ wordt in het weekblad gevraagd om een reactie. "Wan is een vrouw die voor een aantal kinderen zorgt en al acht jaar bij mij woont. Joke woont bij me in Nederland. Velen kwamen spontaan van heinde en verre om te klikken dat ik een vrouw heb in Azië. Maar mijn Joke was het eerst op de hoogte en weet hoe het zit."

In 2010 en 2011 trad hij nog op met de grote meneer Kaktus show. Onder andere op scholen. Hiervan zijn opnames gemaakt. Deze zouden uitgezonden worden via een website.

Peter Jan Rens is producent voor tv programma's in o.a. Thailand, China en India. Mega Entertainment Group Asia Toegevoegd na 2 minuten: (weer te snel) .. heet dit bedrijf. (M.E.G.A Media) http://nl.wikipedia.org/wiki/Peter_Jan_Rens

Tussen het zeewier Kim.

Via zijn FB pagina is hij goed te volgen hoor! Staan geregeld filmpjes op van Geef nooit op en hij meldt daar ook wat hij nu doet!

Bronnen:
http://www.facebook.com/#!/peterjan.rens

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100