wat zijn de negatieve kanten van beroemd zijn?

bijv als acteur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat je absoluut geen privé leven meer hebt. Naar de efteling met je gezin, met vrienden naar de stad, uit eten,overal wordt je aangesproken en lastiggevallen. En als je eens een keer zegt: nu even niet, ben je gelijk arrogant en heb je kapsones.

Dat is voor iedereen verschillend: geen privacy, dat weet je tevoren, maar of je dat van te voren in kunt schatten hoe dat echt is. Wat mij veel erger lijkt is dat je bij alle goede doelen acties op moet draven, of je nu wel of niet achter dat doel staat. En zitting moet hebben in allerlei panels, of zo nodig ineens moet leren schaatsen en dan toch voor gek staat op het ijs.

Je wordt overal lastig gevallen of gestalkt door fans. et is moeilijk om de liefde van je leven te behouden want met geld koop je alles en iedereen. Zelden dat iemand die beroemd is een echte liefde vind. Er zijn altijd personen die op jou geld uit zijn. Toegevoegd na 46 seconden: EEn echte liefde vind en ook houd. Toegevoegd na 1 minuut: Er wordt altijd over jou geroddeld.

Dat men vaak denkt dat het je aan komt waaien.

1. Je weet niet of je vrienden echt zijn of dat ze alleen bevriend met je zijn omdat je beroemd bent. 2. Je wordt gehaat door een groot aantal mensen mensen. 3. Je kan niet naar buiten met vrienden/familie zonder dat er fans/paparazzi achter je aankomen. 4. Als je een hond hebt kan je die hond niet eens normaal uitlaten.

Zoals anderen al zeggen: geen privacy meer. Verder is het ook nog zo dat je een heel hectisch leven leidt. Er zit totaal geen regelmaat in. Je moet ook veel reizen. Ook is het moelijker om je familie te zien omdat je dan heel vaak onderweg bent. En je kunt niet zomaar meer terug. Je kunt niet zomaar zeggen: "Ik stop met zingen en wil dan ook met rust worden gelaten!" want dan word je niet zomaar met rust gelaten. Je blijft voor altijd bekend, je naam zal nooit meer van internet verdwijnen. Of je nou maar één album hebt uitgebracht of maar in één film hebt gespeeld, je zult altijd bekend blijven.

de paparazzi je hebt bijna geen privacy meer

Dit waren de negatieve kanten die ik kon bedenken: 1. Het is minder makkelijk om "normaal" over straat te kunnen zonder herkent te worden. 2. Het is niet altijd leuk om allemaal gemene roddels die niet waar zijn over jezelf te lezen, (natuurlijk kan er ook in een tijdschrift staan hoe geweldig je bent. 3. Als je eenmaal beroemd bent kan je niet in 1 keer van af komen en zeggen: "vanaf nu ben ik niet meer beroemd" 4. Op hyves kan je heel veel berichten van fans krijgen waardoor je die samen met de berichten van je "echte" vrienden verwijderd. Maar vergeet niet dat er ook een heleboel positieve kanten aan beroemd zij zitten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100