ze zeggen dat MJ niet meer at , aan de pillen zat.er slecht aan toe was , waarom keek niemand naar hem om?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is niet altijd even makkelijk mensen van hun pillenverslaving af te krijgen. Ze willen wel, maar dan ook weer niet. Kan je soms hoog of laag springen. En natuurlijk lag de druk hier erg groot met de voorgenomen optredens.

Aangezien er een dokter bij hem was keken er dus wel degelijk mensen naar hem om. Hij was volwassen, wat kun je dan soms doen, als het "ze zeggen" inderdaad waar is.

De belangen waren te groot, vrees ik. Of men dacht dat het wel losliep... Als je dit artikeltje leest van een fan, is het inderdaad erg triest dat er niet tijdig aan de bel is getrokken...

Bronnen:
http://www.telegraaf.nl/prive/4263667/__Fa...

Ik las op een amerikaanse site, dat hij juist heel erg bewust at, olv. een personal trainer, en dat hij geen drugs wilde, maar alleen maar eens een nachtje 8 uur wou slapen - hij had sinds 2006 (na die 2e rechtszaak) enorme slaapproblemen, en die injektie die hij kreeg, was een slaapmiddel dat mensen vóór hun narcose kregen, waardoor ze gemakkelijker en alerter uit hun narcose kwamen dan met andere inslaapmiddelen. Hij trainde keihard voor z'n comeback, maar hij was natuurlijk wél 50 - niet meer zo fit als bij "Thriller", en hij wilde minstens zo goed zijn als toen.

Bronnen:
usa today

Eum, een poppetje met een potentieel van 350 miljoen euro aan concerten. Al moeten we hem aan de voeten er naar toe slepen was het motto. Zo ziek zijn mensen wel als het om een paar centen gaat.

Er komen allerhande ''waarheden'' over MJ naar buiten. De echte waarheid moet nog bekend worden. Wellicht zullen sommige dingen altijd een mysterie blijven, zoals dat bij zijn leven eigenlijk ook al was. Ik vraag me af wie MJ echt goed kende. Papa Joe in ieder geval niet. Zijn familie is volgens mij ook tekort geschoten met name vanaf het moment dat hij van zijn padje af raakte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100