Er zijn gisteren foto's in een blad verschenen van Sylvie vd Vaart met een kaal hoofd. In welk blad was dit?

Zo zou ze uitzien nadat ze chemotherapie en bestraling kreeg. Het schijnen dus bewerke foto's te zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Party, een roddelblad. En ik heb er geen woorden voor , wat een rotstreek om dit te doen! Heel erg..

Het is volstrekt respectloos dat ze deze foto op die manier hebben geplaatst. Ook al is het erg gemakkelijk om een montagefoto te maken. Dan nog vind ik het absoluut een grote regelrechte aanval op een ieder die met chemo te maken heeft...

Het is uiteraard smakeloos en hardvochtig. Maar aan de andere kant kan je niets anders verwachten van dit soort pulpblaadjes. Het drijft op onbenullige, absurde, zinloze roddel en achterklap en het verkoopt als een tierelier! Toegevoegd op 25-06-2009 10:58:41 blad is Party

Ik vind de mensen die zo'n blad kopen en lezen erger. Ik deel hierbij de mening van Raoul Heertje, die het prachtig had verwoord in Dit was het Nieuws, wat mij betreft het nieuwe tv-moment van het jaar: http://www.youtube.com/watch?v=7sUEsHDhSZU Oh ja, antwoord op je vraag: Party blijkbaar, aan eerdere antwoorden te zien.

Het is inderdaad walgelijk om iemand zo met een ziekte te confronteren, dit had nooit mogen gebeuren. Maar laten we ook niet vergeten dat als de dames mooier worden gemaakt met Photoshop, daar ineens niemand meer bezwaar tegen heeft.

Sylvie heeft op de Duitse tv (ze is daar erg populair) in een interview over het ontdekken van haar ziekte en hoe ze daartegenover stond, oa. gezegd, dat als ze haar haar zou moeten verliezen, dat dat dan maar moest, dat dat niet hetgeen was wat haar nu het meeste bezighield. Party is daar op deze onsmakelijke manier op ingesprongen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100