Waardoor is Britney Spears zo beroemd?

Britney Spears

Weet jij het antwoord?

/2500

Door haar muziek, vooral toen ze jonger was en nu is ze beroemd door de (domme) dingen die ze heeft gedaan.. Dit zie je ook bij andere sterren, zoals Amy Winehouse en Lindsay Lohan. En de pers aast op die dingen die ze doen. Maar nu heeft Britney een comeback.. ik hoop dat ze weer als normaal wordt gezien.

Door de Mickey Mouse club en de hit daarna: Baby One More Time, was dat geloof ik. Toegevoegd op 29-05-2009 19:08:57 En natuurlijk door haar sexy image.

Britney heeft een aantal fantastische eigenschappen; ze is authentiek. ze is vriendschappelijk en een mooie seksie vrouw. Ze kent geen taboes, ze is gewoon en natuurlijk.

In elk geval *niet* door haar zangtalent.

Antwoord van mijn vriend: omdat het een lekker ding is. Tja... Mijn mening is: ze werkt hard, kan dansen en entertainen, maar helaas niet zingen.

omdat er nog niemand zo gejankt heeft als zij, die daar tegelijk een babyface bij kon trekken, en klinkt alsof ze al 2 jaar niet meer kan poepen. er was nog niemand die dat kon daarom is het.

Door 1 nummertje "Oops I did it again" te zingen met weinig kleding aan. Voor de rest was het niet erg fraai waardoor ze bekend is. Onder invloed rijden en heel aso gedrag. Dus dat kunnen jij en ik ook. Nee, dank je! Dan maar niet beroemd!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100