Welke bekende persoon(acteur,artiest) heeft een huid probleem, of heeft een slechte huid?

Om beter te worden in bepaalde zaken modeleer ik soms van acteurs en artiesten die ik zie met veel zelfvertrouwen ik vroeg me dus af of er ook een bekende persoon is die een slechte huid heeft en dus een huidprobleem heeft zoals exzeem of iets anders...

Toegevoegd na 4 minuten:
Het moet iets zijn dat je aardig kan zien dus niet iets kleins zoals een puistje;...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hej! Ik heb gegoogled naar de foto van Cameron Diaz en kwam toen dit topic tegen. Hier vind je nog meer foto van celebs met een slechte huid.

Bronnen:
http://forum.fashionscene.nl/forum.php/Cel...

michael jackson had een groot huidprobleem Toegevoegd na 7 minuten: of moet het iemand zijn die nog leeft?

Bronnen:
http://beauty.blog.nl/plastisch-chirurgie/...

Wel iemand uit de oude doos, maar misschien heb je iets aan Saskia van Saskia en Serge. Zij heeft kennelijk vroeger veel acne gehad.

jack spijkerman

De actrice cameron diaz heeft in interviews wel eens gezegd dat ze een erg slechte huid heeft, en dat ze zich ervoor schaamt, maar dat de makeup haar er zo vlekkeloos uit laat zien op tv en in de bladen. Misschien kun je eens een naturelfoto van haar googlen. En bedenk, zelfs mooie mensen zitten elke dag te poepen.

Eerlijk gezegd denk ik dat de meeste acteurs huidproblemen hebben als gevolg van de vele make-up die ze gebruiken. Kijk maar een naar die foto's van als ze gewoon boodschappen aan het doen zijn, velen hebben dan een heel onregelmatig huid met puisjes en vlekken enzo.

Gordon, die heeft zo'n schilferziekte

Die filmrecensent met de moeilijke naam : René Minoch, of zoiets. Die heb ik ooit een keer van nabij en ongeschminkt gezien, en hij heeft een (sorry, rotwoord....) pokdalig gezicht.

Julio Iglesias. Let maar eens op. Hij draait de slechte kant van zijn gezicht altijd weg van de camera/

Seal (zanger), Tatjana Simic (is onzeker over litteken op gezicht) Ik noem nu dan wel littekens en geen onderhuidse huidproblemen

Victoria Beckham Amy Winehouse,ook niet zo heel gek.

Bryan Adams

Alicia Keys Veel bekende mensen hebben last van een problematische huid.. wat wil je als je elke keer weer een dikke laag make-up moet dragen.. dat kan natuurlijk nooit goed zijn voor je huid! Op deze site (belachelijk trouwens dat zoiets bestaat) zijn er meerdere beroemdheden met acne o.i.d. te spotten..

Bronnen:
http://www.celebacne.com/

Joyce De Troch

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100