Als ik de kookwas aanzet gaat naar een paar minuten de stroom er helemaal af!hoe kan dat en ligt dit aan de wasmachine of aan het stroom!

dit gebeurt alleen bij de kookwas 90 gr. de andere programma's hebben geen problemen

Toegevoegd na 14 minuten:
de stekker van de wasmachine zit in een stekkerdoos.en daar gaat de stroom eraf!

dus niet de stoppen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je bedoelt dat de stoppen doorslaan heeft dat te maken met de aantal elektrische apparaten die op dat moment aanstaan of de stop is te laag gezekerd. Bedenk: kookwas kost heel veel energie, dus trekt de wasmachine heel veel stroom en er gaat dus een zeer grote stroom door de zekering en als die te laag is dan brandt hij door. Toegevoegd na 52 minuten: Dan is de stekkerdoos kapot. Er wordt door installateurs altijd geadviseerd om de stekkers van wasmachines ed, voor zover mogelijk, rechtstreeks in het stopcontact te zetten, kan dit niet gebruik dan een geaard stekkerdoos. De aantal moet zijn het aantal

Uw verwarmingsweerstand zal kapot zijn.

Er is mogelijk een los contact in de stekkerdoos. Door de hoge stroom die er gaat lopen ontstaat er warmte in de stekkerdoos. Door de warmte zetten de metalen bevestigingsdelen uit en kunnen losraken. Zekering uitschakelen van de betreffende stekkerdoos, deksel eraf en alles goed aandraaien. Eventueel vervangen. Als dit gevaarlijk klinkt, dan iemand met ervaring erbijhalen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100