ik heb een router nodig voor mijn xbox, maar voldoet iedere router aan de eisen? ik weet niet wat ik moet kopen kan iemand mijn misschien helpen?

ik zie er veel van 70 euro en een vriend van mij zegt dat ze snel 80 kunnen kosten, weet iemand hier meer over?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een game-router om een Xbox aan te hangen,dient over bepaalde specificaties te beschikken. De belangrijkste is ..dat het apparaat werkt met ook de al wat verouderde Windows versies.(Windows XP- Vista) Dat houdt dan automatisch in ,dat Xbox ook optimaal (samen)werkt met de router. De router welke ik U adviseer is een Netgear,een merk,dat bekend staat om de productie van game-routers. Uiteraard blijft het tóch handig als men er een Nl-talige handleiding bij heeft plus mogelijke benodigde drivers,welk dan van de website van de fabrikant afgeplukt kan ,worden. Uw vriend overdrijft wel enigszins,als hij prat over routers van ver over de 40 Euro. Deze ligt gemiddeld tussen de 30 en 40 Euro,maar dat is een kwestie van goed zoeken,waar het product het aantrekkelijkst is. Netgear RP614 Xdsl/Kabel Router W/ 4x 10/100 http://www.netgear.nl/producten/producten.php?prod=RP614v3 Groet:Zoekertje

Een gemiddelde goeie router kost tegen de 40 a 50 euro. Het ligt er ook maar net aan wat je wilt. Of je de xbox met kabel of draadloos wilt aansluiten. Het is erg simpel om je router te installeren. Meestal zit een cd-rom bijgeleverd. En als je wel draadloos kiest vergeet dan niet dat en een wifi beveiligings code neemt. Anders kunnen je buren genieten van gratis internet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100