De AH in mijn wonplaats is verbouwd en heeft nu een scankassa. Hoe werkt zoiets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je bedoelt handscanner dan is het een kleine scanner http://ahxlelandstraat.nl/zelfscan.html

Ga er heen,doe een paar onbenullige boodschappen,scan ze en je weet het! Zal wel een kwestie zijn van streepjescode op het artikel voor het venster van de scanner houden zijn.En betalen natuurlijk.

Heel simpel, je houdt je boodschap met de streepjescode voor het leesvlakje, en zet hem op de band. Vervolgens scan je de volgende boodschap, en zo ga je door tot je alles gescand hebt. Aan het eind druk je op 'betalen' en kies je hoe je wil betalen: bij de centrale kassa of met je pinpas. Dan reken je af, de bon die je krijgt bevat een streepjescode waarmee je door het laatste poortje heen kan. Als je een handscanner hebt, scan je je boodschappen tijdens het winkelen. Het werkt prima, maar voor grote bergen boodschappen kies ik toch meestal voor de échte kassiere.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zelfscankassa

Het zelfscan systeem is ideaal. Je pak een product uit de schappen en je scant die met een handscanner. Plaatst hem direct goed in de tas in de kar. Je hoeft ze namelijk niet meer uit de kar te halen en op de band bij de kassa. En dus ook niet weer opnieuw in de kar. Dus maar 1 handeling en dan direct in de auto op jouw manier. De handscanner pak je met een bonuskaart die op jouw naam staat. Aan het eind plaats je de scanner terug bij de speciale kasse. Je hoeft dan alleen nog maar te pinnen. Niets meer in de kar, op de band, terug in de kar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100