Welke omvormer nodig voor een auto aansluiting-compressor?

Ik heb een mini-compressor gekocht voor het oppompen van mijn rolstoelbanden. Ik kwam er later pas achter dat deze draait op een sigarettenaansteker-aansluiting van een auto, maar heb zelf geen auto. Daar ik graag volledig zelfstandig wil zijn, ben ik op zoek gegaan naar een omvormer die ik in het stopcontact kan steken maar ik werd niet wijzer. De gegeven van het apparaat die ik terug kon vinden in het boekje zijn:
Spanning 12V
Vermogen 30W
Max. Druk 10 bar/145 PSI
Luchtopbrengst 12 L/min
Continu gebruik: Max 10 minuten, daarna 10 minuten laten afkoelen
Achterop het apparaat staat nog een tekentje van een weerstand met daarboven 20 A. Daar zal ik even een foto van bijvoegen.

Zijn er omvormers die bruikbaar zijn hiervoor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een dure omvormer kopen kun je beter laten. Een tweedehands acculader ergens op marktplaats te vinden geeft vaak max6amp 12volt dat is max 72watt waar jouw pompje van 30watt ruim voldoende aan zal hebben. Wil je op safe spelen vanwege de aanwezigheid van die 20amp. zekering dan kan je op de sloop voor 5€ misschien een oude accu ophalen en die dan eerst opladen met de goedkope lader. Maar je vergist je denk ik over die zekering die je gezien hebt dat zal 2amp zijn 2.0 staat er dan ingedrukt opgedrukt, 20amp is absurd hoog voor een simpel 12volt pompje. Dan zou hij een bijbehorende wattage hebben van 20 maal 12 volt is 224watt? Maar je vergist Je?

Toegevoegd op 27 februari 2020 12:16: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100