Wat kan ik doen als mijn Tom Tom geen GPS signaal meer ontvangt?

Mijn Tom Tom ontvangt opeens geen gps signaal meer. Vorige week nog wel maar nu blijft hij dit punt als laatste punt zien.
Wat moet ik doen? Resetten naar fabrieksinstellingen is al gedaan.
Kan ik updaten en waar kan dat gratis?
Iemand een idee hoe dit komt en wat ik moet doen. Bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je navigatiesysteem geen GPS-signaal* ontvangt, wordt de rijweergave of het locatiepictogram mogelijk grijs weergegeven of zie je een foutmelding op het scherm, afhankelijk van je systeem. Houd er rekening mee dat zelfs onder optimale omstandigheden het enkele minuten kan duren voordat je systeem een signaal ontvangt. GPS-problemen kunnen meerdere oorzaken hebben. Volg de onderstaande checklist en vind de oplossing die voor jou werkt. Je zicht is geblokkeerd. Als je je in een bosrijke omgeving, in de buurt van hoge gebouwen of water bevindt, kan het langer dan normaal duren voordat je systeem een GPS-signaal ontvangt. Verplaats je indien mogelijk naar een omgeving met vrij zicht op de lucht. De software of het QuickGPSfix-bestand voor je systeem moet worden bijgewerkt. Je systeem heeft de nieuwste software nodig om snel een GPS-signaal te ontvangen. Maak verbinding met TomTom HOME of MyDrive Connect en download software- en QuickGPSfix-updates.

Bronnen:
http://nl.support.tomtom.com/app/answers/d...

Wat je kunt doen als je Tom Tom het niet doet en je moet naar een onbekende plek: - Raadpleeg een routeplanner voor het grove werk. - Als je in de buurt bent, ---- Raadpleeg benzine stations medewerkers. ---- Raadpleeg voorbijgangers. ---- Bel aan bij mensen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100