Bestaat er een betaalbare gps tracker die mijn dementerende moeder kan lokaliseren?

Mijn moeder is beginnend dementerend en als familie willen we haar kunnen traceren mocht ze verdwaald zijn. Op Ebay zijn vele gps trackers te vinden, maar deze hebben allemaal een max. distance working van ong. 50 meter. Ik ben opzoek naar een tracker die op bijvoorbeeld 10 km. werkt. Die verbinding maakt met gps en zodat we op onze telefoons haar kunnen lokaliseren. Is er zoiets? Bij voorkeur een klein apparaatje wat ze in haar tas of portemonnee bewaard. Ipv een horloge of ketting.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou haar een smartphone kunnen meegeven (zonder dat ze het weet en zonder dat ze hem überhaupt hoeft te gebruiken). Daarop kun je een anti-diefstal-app installeren en met GPS is ze dan altijd te lokaliseren. AndroidLost is zo'n app voor een android-achtig toestel.

Bronnen:
http://www.androidlost.com/

Dit (https://www.nedsoft.nl/prepaid-gps-systemen/nedsoft-gps-tracker?gclid=Cj0KEQjwu-CuBRCQ2byQtMep7e0BEiQABQKlkWz4k6AjZSzd8Fe5xrlGz2InbCX7JFgqs6P8QwX40CgaAnVe8P8HAQ) apparaatje kun je volgen via internet. Wel duur, maar het voldoet aan al je wensen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100