Waarom toont mijn ipod niet alle albumillustraties?

Mijn ipod touch toont niet alle albumillustraties, terwijl ik ze toch allemaal op mijn itunes heb hoe los ik dit op?

Toegevoegd na 20 minuten:
Ik heb mijn liedjes gedownload, maar ik heb albumillustraties gezocht voor mijn liedjes. dus om duidelijk te zijn, op mijn itunes heb ik alle albumillustraties en niet een muzieknootje, en alle illustraties komen van itunes en niet van ergens anders
.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Selecteer in Itunes de bestanden waarvoor de koppeling met de afbeelding niet lukt. Kies dan in het menu [GEAVANCEERD] de optie [AAC VERSIE AANMAKEN]. Je muziekbestanden worden dan geconverteerd en vervolgens kun je wel de afbeelding koppelen. Je eindigt met het originele bestand en het geconverteerde bestand. De originele bestanden kun je uit je Itunes verwijderen. Ik heb zelf een avond met dit probleem geworsteld en dit was de oplossing. Veel succes!

dat ligt eraan of ze gedownload zijn of gekocht zijn via itunes store. Je ziet zeker bij de gedownloade muziek zo'n muzieknoot he? want bij gekochte muziek krijg je een album plaatje erbij. Als je geen gedownloade muziek hebt, weet ik het echt niet.

Ten eerste een vraag: Op wat voor manier heb je de albumillustraties bij de liedjes gezet? Kopieren+plakken of bij info>illustratie>toevoegen? Ik heb het namelijk ook en als je ze toevoegt komen ze meestal wel mee op je Ipod. Ik heb trouwens een Ipod Nano, weet niet of daar verschil tussen zit.

Klik in iTunes op het album met rechts, dan Info tonen en daar een vinkje klikken naast de illustratie, op ok klikken en als je dan gesynchroniseerd hebt, dan zou hij op je iPod ook bij alle liedjes die illustratie moeten laten zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100