Welke elektrische sigaret zal ik kopen?

Het is voor mijn moeder, en ik wil haar graag een elektrische sigaret geven. Ik heb wat op internet opgezocht maar zie door de bomen het bos niet meer.
De eisen zijn:

- Lijkt op een "echte" sigaret
- Heeft navulbare cartridges met verschillende nicotine gehaltes (ze is namelijk van plan om het dan af te bouwen)
- Een starterkit waarmee ze gelijk aan de slag kan en dat dan voor max. €50,- (mocht het bijvoorbeeld €52,- worden komen we daar ook nog wel overheen ;) )

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, want zoals ik al zei ik kan echt geen keuze maken en zie door de bomen het bos niet meer.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dan zou ik voor een joytech e- roll gaan, deze zijn wel redelijk prijzig maar er zijn heel veel webshops waar de prijzen nogal van elkaar verschillen. anders zou ik je een ego-t of een evod aanraden dit zijn geen look a likes maar geven wel meer het idee dat je aan het roken bent omdat deze geschikt zijn voor verschillende clearomizers. ook is er een forum over electronisch roken ( dampen) hier kun je je inlezen over welke het meest geschikt is voor je moeder want er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten op de markt. het forum: dampforum.nu hier staan ook gecertificerde websites. Toegevoegd na 1 uur: http://hadivape.nl/Starter-Sets deze heeft goeie goedkope sets voor beginnende dampers en in het sale gedeelte feelife liquid( vulling) met verschillende smaakjes en nicotine gehaltes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100