Het beeldscherm van mijn laptop is gebroken, ik zie nu allemaal kleuren door de scheur heen, kan dit gemaakt worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het scherm zelf zal niet meer gerepareerd kunnen worden. Wel kun je op zoek gaan naar een nieuw scherm. Houd er wel rekening mee dat meestal je hele laptop uit elkaar moet om het scherm te kunnen vervangen. Dat is een flinke klus en kan in de regel beter uitbesteedt worden. Voor een scherm ben je gauw 60 tot 100 euro kwijt, afhankelijk van het type. En reken voor het laten vervangen op zo'n 100 euro.

Hallo, Zelf heb ik dit ook een keer gehad. Op zich kan het niet meer gemaakt worden (het beeldscherm zelf). Maar als u bijv. zo'n blauw verbindingslangetje heeft en een computerscherm dan kan u uw laptop verbinden met dat beeldscherm. Als u vervolgens de laptop aan doet en het beeldscherm, dan kan u uw computer besturen met uw laptop en heeft u eigenlijk weer een computer zonder scheur in het beeld. Maar de scheur zit dan nog wel in de laptop. Suc6! MVG P.S. Als u verder nog vragen hebt. Dan beantwoord ik die graag.

Als je het type nummer van de Laptop weet en zou willen doorgeven dan kan ik voor je kijken wat een scherm kost. Ik bied dan een reparatie van je laptop aan voor 50 Euro + de kosten van het scherm. Je kan dit echter ook zelf doen zoals eerder omschreven is, maar hiervoor dien je wel kennis te hebben van ICT hardware en laptop bouw. Er zijn op internet verschillende tutorials te vinden over hoe je een scherm vervangt. Durf je dit echt niet zelf stuur dan mag je ook een email via mijn website. http://www.htfelectronics.nl/contact.html Ik kan je dan de totaal prijs van reparatie naar je toesturen en kun je eventueel nadenken over reparatie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100