Ik heb op mijn ipod bij clash of clans geld betaald, als ik mijn ipod reset en ik zet clash of clans er weer op heb ik dan de zelfde stad?

Ik gebruik geen icloud (tot nu toe als je nog een back up kan maken).

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je je iPod reset, houdt je nog steeds de gegevens. Niets van het spel gaat verloren. Wanneer je een ander iTunes account gebruik, moet je opnieuw beginnen.

Ja die wereld blijft want je werkt met gamecenter en daar blijft alles netjes opgeslagen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100