Hoe komt het dat mijn MP3-speler van een gesproken boek, hoorcollege e.d. de volgorde niet aanhoudt?

Ik zet de bestanden over, als ik ga afspelen springt het schijnbaar willekeurig door de hoofdstukken heen. Nooit op de volgorde van boek of college.
Hoe komt het, maar vooral hoe kan ik het verhelpen zodat ik gewoon achteroverleunend van hoofdstuk 1 naar 2 enz. kan luisteren??
Elsk

Toegevoegd na 54 minuten:
Wat zijn dan de 'file-tags'? Ik heb de namen nu alfabetisch gemaakt, maar dat helpt niet. Namen alleen is dus niet genoeg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn 2 hoofd mogelijkheden: Je hebt de bestanden geen alfabetische namen gegeven, zoals h1_fineman_lecture 1 and 2.mps h2_fineman_lecture 3 and 4.mp3 maar fineman_comments.mp3 Finman boek h1.mp3 fineman h3 boek 2.mp3 De 2e optie is dat de MP3 speler op shuffle staat. Dat uitzetten en hij zal weer alfabetisch door je index lopen

De tags lopen dan niet op in volgorde... Ga met een mp3 bewerkingsprogramma zoals Tag&Rename naar die files toe en hernoem de tags in oplopende volgorde... Je MP3-speler kijk niet naar de file-namen, maar naar de file-tags... Dus zet die goed en je zult geen problemen meer hebben met de volgorde...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100