Hoe lang gaat 1 oplaadbeurd van de iphone 4s mee?

Zie titel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat hangt er vanaf hoeveel je er op werkt / mee belt / gebeld wordt. Zijn er weinig handelingen, dan zo'n drie dagen. Ben je wat actiever met het apparaat, dan komt 't er al gauw opneer dat je 'm elke nacht aan de oplader moet leggen.

Dat verschilt met gebruik Zeker in het begin ben je natuurlijk veel aan het uitzoeken en prutsen dat kost veel stroom dus je haalt echt 24 uur niet de accu van een iphone kan echt geen dagen mee dus dagelijks laden is wel nodig Vooral het gebruik van gps apps vreten stroom is mijn ervaring. en snelle games ook Dus het is niet eentje die je 1 dag zonder stroom kan laten en weekendje in de natuur zonder stroom redt je niet maar ga van een gemiddeld van 16 uur uit dan zit je altijd goed. in standby kan ie het wat langer volhouden tip is dan ook snel weer naar standby (bovenste knopje)

Afhankelijk van uw gebruik heeft u een bepaalde automie. •Gesprekstijd: tot 7 uur op 3G, tot 14 uur op 2G (GSM) •Stand-bytijd: Tot 300 uur •Internetgebruik: tot 6 uur op 3G tot 10 uur op Wi-Fi •Video afspelen: Tot 10 uur •Geluid afspelen: Tot 40 uur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100