is de video converter van de aldi betrouwbaar? iemand ervaring er mee?

ik heb net bij de aldi een video converter zien liggen, dit is misschien goed idee om me vhs over te zetten op dvd, echter al eens problemen gehad met usb stick van aldi die geen goed contact maakte met de pc, dus electronica bij de aldi vertrouw ik niet echt..
of zou het een foutje zijn van de fabriek dat net deze niet goed deed de usb stick en dat aldi normaal wel goede betrowbare elctronica heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon kopen en uitproberen zou mijn advies zijn.Is het niets kan je het gerust terugbrengen met de mededeling "Hij doet het niet".Geen probleem bij de aldi daar je gewoon je geld terug krijgt en er niets verloren is.Makkelijker kan het niet zijn.Persoonlijk doe ik het aan deze kant met een tv kaar waar een videoaansluiting voor een recorder opzit.En met een pinnacle programma.De videoconverter van ION is rotzooi +en zou ik persoonlijk afraden door de vele problemen.

Ik heb dat ding al een paar jaar en werkt goed. Er wordt software van arcsoft bijgeleverd maar dat werkt bij mij niet zo goed, moviemaker werkt beter. Je moet wel een snelle pc hebben om alle gegevens stottervrij over te zetten. Standaard staat het ingangsgeluidsniveau te hard maar dat kun je bij je coniferenscherm op ongeveer half zetten, dat is het enige probleem. Ik gebruik hem ook wel eens om direct van de TV programma's op te nemen, gaat ook prima!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100