Hoe kan ik Video-ts bestanden ( die zitten meestal in een Folder map van een film, afspelen zonder de map ) ?

Ik wil dus eigelijk mn Video-ts bestand ( ifo file ) afspelen, zonder de map, maar dan komt er een foutmelding. Zie foto

Weet jij het antwoord?

/2500

De map VIDEO_TS is een speciale naam die uit de DVD wereld komt. Het betekend video transport stream [en er is er normaal ook een die leeg is en AUDIO_TS heet en dat staat dan weer voor audio transport stream. Veel media spelers verwachten de content van een film in precies die mapjes. Dan weet de speler welk file waarvoor bedoelt is. Het IFO file dat jouw speler niet 'herkent' is een informatie file. Het file beschrijft de structuur van de DVD [de overige files]. Persoonlijk zou ik de files lekker in de VIDEO_TS folder laten staan, werkt altijd en is lekker geordend.

Bronnen:
http://www.fileinfo.com/help/video_ts_folder

In dit geval kan Windows Media Player niet overweg met de bestanden. Je zou dit kunnen oplossen door de bestanden in een VIDEO_TS map op een DVD te branden en deze af te spelen met je DVD-speler of met WMP op je PC. Wanneer je op je PC Media Player Classic Home Cinema installeert, kun je op je PC gewoon de inhoud van de map afspelen. Toegevoegd na 31 seconden: Het doet er dan niet toe hoe de map heet, als de bestanden er maar inzitten.

Bronnen:
http://mpc-hc.sourceforge.net/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100