Ik ben op zoek naar een mediaspeler die voldoet aan de volgende kenm.; Afspelen VIDEO_TS indeling vanaf usb stick/sd incl ondertitels ondersteuning?

Weet jij het antwoord?

/2500

De meeste Mede8ers kunnen dat wel :)!

AC Ryan Playon kan het ook

VLC mediaplayer ondersteund dat in iedergeval!

PlayStation !!!!!

Gewoon VLC media Player downloaden. Ontzettend handig, speelt vrijwel alle videoformaten af, en beschikt ook nog over handige tools om de ondertiteling te synchroniseren. Ik gebruik het al jaren!

Gezien de vraagstelling vermoed ik problemen met updaten. Het klopt dat Windows mediaspeler 11 niet werkt in XP, zelfs niet met SP3 erop. Erger MP-3 geluidjes speelt hij ook niet af en het scherm is gele letters op een witte achtergrond dus dat wordt turen: wát doet 'ie nou? Er zit in dat geval niets anders op dan de vorige Mediaspeler te herinstalleren maar mijn favoriet is nog altijd Mediaspeler 'Classic' die zelfs de meest onhandelbare dvd's en videosporen nog prima afspeelt. Echter met 1 uitzondering: er zijn een aantal HD-camera's in de handel die wel een genormaliseerd videoformaat vertellen maar dat eigenlijk niet is: probleempje! Oa. Lidl heeft een dergelijke HD-camera verkocht en het beeld duurt dan 3 sec. en valt dan telkens 3 seconde uit. In dat geval moet je de bijbehorende HD-afspeler installeren die wel alles schokvrij afspeelt: dit schijfje zit bijverpakt. Of de kruidenier Lidl een copie van het schijfje wil uitleveren weet ik niet, ik weet wel dat deze rare eend in de videowereld de enigste is die HD-opnamen nog goed afspeelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100