Als je pc specefiek voor XP gebouwd is ie dan met XP ook het snelst?

Ik heb nu een pc ontworpen voor XP, maar er draait 7 op. Zijn er dan enige vormen van verschil?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt niet een computer specifiek voor XP bouwen. Je kunt er wel voor zorgen dat de computer voldoet aan de minimale eisen die Windows XP stelt aan de hardware om goed (en redelijk snel) te kunnen functioneren. En dat geldt uiteraard voor elk besturingssysteem, dus ook voor Windows 7, wat hogere systeemeisen stelt dan XP. Maar blijkbaar functioneerd je computer daarmee ook prima, dus zal hij dat zeker minstens zo goed ("snel") doen onder XP.

nee de hardware heeft gewoon en bepaalde grens met windows 7 er op haal je die wel en daarmee heeft hij zijn top gehaald maar je begrenst windows7 met xp er op haal je gewoon weg dezelfde prestatie maar wellicht wel met minder geheugen dan wat windows 7 nodig heeft ? dat is denk ik je enige overweging waar je rekening mee moet houden

Een pc die voor een speciale Windows versie gebouwd zou zijn is onzin. Dat is eigenlijk alleen maar marketing. Ze geven hiermee aan dat de pc voldoet aan de eisen die die Windows versie stelt, maar je kunt er zonder problemen andere besturingsystemen op installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100