Is er een tussenstuk waarmee je autostekker (die met zo'n rond uiteinde die je in de sigarettenaansteker stopt) in een gewoon stopcontact kunt steken?

Ik heb een luchtbedpomp gekocht die alleen een autostekker heeft, maar ik heb geen auto. Ik wil graag weten of er een tussenstuk bestaat waardoor hij gewoon thuis in een stopcontact kan worden opgeladen, of dat ik de pomp aar terug moet brengen naar de winkel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja is er. Zeker weten. Kijk Maar op devrijbuiter.nl vast te vinden! Of anders lamainscampingshow.nl

Ja tuurlijk bestaat dat ga even langs de electronica winkel en daar kunnen ze het eventueel nog voor je bestellen als ze het niet hebben

Ja die zijn er te koop van het merk Carpoint, kost ongeveer 8€. Je kan het kopen bij alle automaterialenzaken.. Denk hierbij brezan en slager

Ze zijn er inderdaad, het belangrijkste is dat je oplet hoeveel ampère hij kan leveren en dat deze waarde hoger is dan het apparaat is dan jij erop wilt aansluiten. De goedkopere leveren vaak maar max 500mA wat betekent dat als jouw pomp bijv. 1,4A nodig heeft de adapter overhit raakt of je pomp helemaal niks doet of heel zwakjes. Ik ben zelf de 0,5 - 2A en volgens mij de 5A tegengekomen toen ik naar op zoek was.

Kijk even bij GadgetDeals.nl. Die hebben zo een sigarettenaansteker adapter voor €5 of zo. Volgens mij is dit precies wat je zoekt. Toegevoegd na 23 minuten: Ik zie net dat deze adapter een van de goedkopere is die door VanDan zijn beschreven, volgens GadgetDeals: "De adapter zorgt voor een 90V ~ 240V (50/60Hz, 80mA) AC input-output DC 12V 450mA."

Bronnen:
http://www.gadgetdeals.nl/gadgets/auto/sig...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100