Wat is een goede rekenmachine?

Ten eerste ik ben 12 jaar en zit in de eerste.

Dit zijn de eisen:

- er moet pi opstaan
- en er moeten sin tan enzo

Wat zouden jullie aan raden een duren grafische rekenmachine of een action ding

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb de Texas Instruments 84 Plus (TI 84 plus). Deze konden we via school kopen, en deze moesten we ook hebben en werd dus ook aanbevolen. Hij voldoet aan je voorwaarden, en normaal zal je hem tot je laatste jaren kunnen gebruiken. PS: Je kan er zelfs spelletjes op spelen zoals Tetris, Mario, ... ;)

Je moet gewoon een rekenmachine hebben met wat meer dan de basisfuncties ; meestal noemen we dat een wetenschappelijke rekenmachine. Dat hoeft echter helemaal niet de hoofdprijs te kosten ; voor een paar eurootjes heb je er al eentje die alles kan wat hij van school moet doen, en ja, volgens mij zie je die soms zelfs bij de Action. Tussen de 5 en 10 euro moet je daarvoor zeker kunnen slagen. Een grafische rekenmachine heb je voor de brugklas al helemáál niet nodig, dus daar hoef je niet eens naar te kijken.

Bronnen:
http://www.beslist.nl/products/kantoorarti...

Misschien aan de wisk. docent(e) vragen?

CASIO fx-82ES

Een casio fx-82MS hele goeie rekenmachine gebruiken wij ook voor wiskunde en alle functies zitten er op en ook niet duur onder de 10 euro

Ik zou geen grafische rekenmachine kopen. Een grafische rekenmachine heb je pas nodig vanaf klas 4 op de Havo of Vwo. De prijs van een grafische rekenmachine ligt rond de 100 euro (!). Je kunt het beste een rekenmachine kopen tussen de 5 en 10 euro, zoals ook al eerder is gezegt. Veel scholieren hebben deze rekenmachine: http://www.hema.nl/nl-nl/home/zoekresultaten/ product.aspx?productid=39602027 Dit is een goede rekenmachine en alle functies die je nodig hebt op de middelbare school zitten erop! Toegevoegd na 1 minuut: Ik zou geen rekenmachine bij de action kopen. Ik heb hier slechte ervaringen mee.

De Casio! Die heb ik ook. Die kun je halen bij de Bruna/Plantage. Voor 10 euro.

Kijk eens naar de rekenmachine op je GSM. Misschien voldoet deze wel. Mits je een mobieltje hebt natuurlijk.

Ik adviseer een grafische, je zult hem later in je schoolcarrière toch nodig hebben. Vraag wel even bij je docenten na of deze gebruikt mag worden in jou schooljaar. *Meestal geeft de leraar(es) ook een advies voor een goede rekenmachine.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100