Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is toner, waste toner en een imaging unit van konica minolta multifunctional. Wat zijn dit voor onderdelen en waar dienen ze voor?

None

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
1.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De tonor is idd een soort inkt in de vorm van poeder, die vast gebrand word op het papier, waar de afbeelding moet komen, door de laser. Er onstaat afval dat komt in de waste toner opvang bak. De imaging-unit berekend uit het aangeboden (foto)print bestand 4 los te printen delen n.l. cyan, magenta, geel en zwart, dit voor een optimaal plaatje. Zie bron.

The Konica imaging unit is used to separate the image data for the copier into the cyan, magenta, yellow and black components
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Woow super antwoord, bedankt

Andere antwoorden (1)

Toner is de inkt van copiers, dus ik nem aan ook om foto's te printen. Waste toner is een opvangbakje voor de restanten toner, en dat andere zal het onderdeel wel zijn dat de foto's of opslaat of afdrukt
(Lees meer...)
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding