Oude barcodereader, hoe aan te sluiten?

Er moet een netwerkkabel op, en die kabel gaat naar een splitter. Op deze splitter zit nog 2 aansluitingen van het formaat telefoonaansluiting. Op de ene moet een keyboard en op de andere de monitor.
Maar bestaan die dan? Keyboards en monitors met een telefoonaansluiting? Of moet hier een speciale adapter voor zijn? Hoe gaat dit, en bestaat het nog?

Weet jij het antwoord?

/2500

Om gebruik te maken van deze -inderdaad vrij oude- barcodelezer zult U een KBW-kabel moeten aanschaffen om aan te sluiten,om vervolgens op de monitor af te lezen,welke artikelen er zijn gescand. Dit kunnen dan artikelen zijn,welke geteld moeten worden of mogelijk besteld moeten worden. Dat is dus de functie. Nu bestaan er diverse soorten kabels. Ik vermoed,dat U een kabel nodig heeft met aan de ene kant een "jack" om in te pluggen op een (vrije) Ps2 ingang ( Zie afbeelding) en aan de andere kant in te pluggen in een vrije plek aan de videokaart. http://www.it-sale.de/SH_Pg_Product?prodid=3392285&shopid=565812494&sl=1 Groet :Zoekertje Click op de afbeelding om te vergroten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100