Als vandaag jouw laatste werkdag was. En je kon vanaf maandag alleen nog maar in Zuid-Limburg electrische auto's maken?

Dus er even vanuit gaan dat er voor jou geen ander werk en ook geen ander vooruitzicht is. Zou je dan dit weekeinde nog verhuizen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het een baan is voor een langere periode en met baan-garantie en er woonruimte beschikbaar is....dan ja, want ik vind Limburg wel een leuke provincie. Ik kan alleen geen auto's maken. Ik wil het wel leren. Is dat geen bezwaar?

Nee, want ik woon in Maastricht

Als het verhuizen praktisch uitvoerbaar was op zo'n korte termijn en ervan uitgaande dat er inderdaad geen andere opties waren qua werk dan wel. Dit zeg ik overigens niet om negatief te doen over Limburg, als daar mijn toekomst zou liggen op werkgebied of anderszins zou ik sowieso wel overwegen om erheen te verhuizen.

Als ik single was en ik echt geen kans zag iets anders te vinden of voor mezelf te beginnen: ja. Maar ik ben niet single, waardoor het niet zo slim zou zijn om voor een crappy baan zover weg te verhuizen van de goede baan van mijn man dat hij ontslag zou moeten nemen. Sowieso is dit natuurlik een puur theoretische situatie. Als ik vandaag mijn baan kwijt zou raken, zou ik binnen enkele weken minstens een crappy baan in de regio kunnen vinden.

Ja zou ik wel doen, als ik tenminste een redelijk huis zou kunnen vinden. Altijd dat heen en weer reizen lijkt me niks.

Ten eerste een hele logische hypothetische vraagstelling. Of ik ga verhuizen ligt aan het weer, de huizenmarkt, de vraag, het aanbod en of ik tegen die tijd misschien al wel zelfmoord heb gepleegd. Want met zo'n vooruitzicht wil je niet leven natuurlijk... Zuid-Limburg... brrrr... Maar ik ga geen zelfmoord plegen denk ik, want dat is wel het laatste dat ik ooit zou doen.

nee. ik weet niets van auto's zou binnen een dag ontslagen zijn, kan ik er wel 1 keer naar toe op en neer rijden hoor.

Je moet zijn waar het werk is dus ja, ik zou meteen mijn koffers pakken. Al is de kans groot dat ik net over de grens in Duitsland neer zou strijken, want daar zijn de huizen net ietsje groter. Maar naar de Randstad; nee, daar ga ik nooit meer naar terug, dan begin ik wel mijn eigen knollentuin ofzo.

Zuid-Limburg zei je, nee laat dan maar. Toegevoegd op 12-06-2009 17:16:43 Kom maar met die - Toegevoegd op 12-06-2009 18:05:38 Even serieus, op zich lijkt me Zuid-Limburg wel een leuk gebied. Alleen heb ik daar verder niks. Hier woont mijn familie en vrienden. Daarnaast heb ik niks met auto's dus dat zie ik ook niet zitten. Maar goed, als er niks anders is dan heb je weinig keus. Geluk is dat slechts theoretisch want er is altijd wel werk, desnoods ga ik voor mezelf beginnen.

Misschien wel. Want Limburg is een mooiere provincie dan de provincie waar ik nu woon.

Nog niet zo lang geleden ben ik in Zuid-Limburg geweest en de omgeving is meer dan de moeite waard en mensen zijn erg aardig. Als ik mijn aanhang meekrijg, zou ik het zeker overwegen. Heb al eerder een omschakeling gemaakt van het oosten naar het westen van het land. Dus Zuid-Limburg moet vast ook wel lukken.

Tuurlijk, why not, een beetje leven in de brouwerij.

Ach, het is daar ook wel mooi. Maar ik vrees dat ik mijn sociale contacten hier (N-H) niet zo snel op zal geven voor zoiets.

aan me nooit niet. Moet er werkelijk niet aan denken

Echt niet. Ik kom oorspronkelijk uit Limburg en hoef er niet zo nodig terug. Daarbij heeft mijn vriend hier een goeie baan, gaan de kids hier naar school en heb ik een overeenkomst met mijn ex dat we voor de kids bij elkaar in de buurt zullen blijven wonen. De eerste jaren is het dus zeker geen optie om ver weg te verhuizen.