Heeft Samsung een slechte kwaliteit of ligt het gewoon aan mijzelf?

Ik heb tot nu toe al 4 samsung's gsm's gekocht maar die gaan al snel kapot of er zijn al snel problemen met het scherm of wat dan ook. heeft Samsung een slechte kwaliteit of ligt het gewoon aan mijzelf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou ik zou zeggen het ligt aan samsung bij mijn weten is samsung niet zo heel goed. We hebben er ook 1 gehad en daarna nooit meer.

Ik heb altijd Samsung gehad en nooit problemen mee gehad. Moet wel zeggen dat de touchscreen van Samsung niet altijd even goed werkt, heb nu een nokia en die reageert sneller.

Ik heb pas mijn derde telefoon aangeschaft en heb expres weer voor een samsung gekozen omdat het mij ontzettend goed bevalt, nog nooit geen problemen mee gehad.

Samsung is over het algemeen wel goeie kwaliteit, alleen veel fabrieks foutjes! Vaak licht het ook aan het model ik had eerst een samsung qwerty en echt ontzettend veel problemen mee ging telkens aan en uit auttomatisch en belde ineens iemand! Daarna een nieuwe gekregen en had het weer.... Die ingeleverd en een samsung omnio gehaalt die beviel me wel en toen wou ik tog echt een blackberry! Ik vind zelf nog steeds sony ericson en nokia het beste Maar over het algemeen is samsung dus van redelijke kwaliteit, maar ja niet voor niets goedkoop vergeleken anderen merken moet verschil in zitte als de prijs lager is he! Succes

Op het gebied van telefoons is Samsung mogelijk wat ingesteld op de oosterse markt, mensen raken in veel oosterse landen om de haverklap hun telefoon kwijt (dit heb ik veelvuldig van henzelf gehoord). Mogelijk dat ze daarom minder degelijk gebouwd zijn. verder is Samsung een heel goed en vooral innovatief merk die nogal voorloopt in nieuwe techniek. Je kunt dus zeker niet stellen dat Samsung een slecht merk is (eerder het tegendeel) maar de telefoons zijn niet erg robuust.Dat is mijn mening.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100