Zijn er afstandsbedieningen waar je op kunt fluiten als je ze kwijt bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, maar je kunt wel naar ze fluiten als je ze kwijt bent.

Nee, het is net als met je vingers; als je die kwijt bent omdat je ze in de houtzagerij hebt achtergelaten kun je er ook niet meer op fluiten.

Nee,die zijn er volgens mij nog niet. Maar voor alles geld,als je iets gebruikt leg het dan terug op dezelfde plaats. Dat werkt o zo gemakkelijk als je het weer nodig hebt.

Als je op je afstandsbediening fluit, zit ie vlak voor je mond, en is die dus niet meer kwijt.

Dat kan alleen,als je ze op afstand kunt bedienen.

Volgens een bericht op een meisjesforum d.d. vrijdag 14 januari 2011 zou er een terugfluitende universele afstandsbediening bij de Action te koop zijn. Maar op de website van Action kan ik die niet vinden, dus ik weet niet of het klopt. Toegevoegd na 8 minuten: Anders bestaat er de volgende oplossing: een ontvangertje wat je op de afstandsbediening plakt wat op een fluitje kan reageren. Maar dat fluitje is kleiner dan de afstandsbediening; wat te doen als je dát kwijt bent?

Bronnen:
http://forum.girlscene.nl/forum.php/Fashio...
http://nerdapproved.com/misc-gadgets/whist...

Fluit eens ..

zo'n sleutelhanger kopen die terugpiept als je hem fluit, en dan die aan de A.B. vastmaken Toegevoegd na 6 minuten: dat meisjesforum had gelijk zie foto gewoon bij de action voor 2,49

Nee, alles wat je kwijt bent daar kan je niet meer op fluiten. Zelfs een blokfluit niet. Zo kan je ook geen viool spelen op een viool die je kwijt bent. Dit even als voorbeeldje begrijp je wel.

Nee, maar er bestaan wel dergelijke sleutelhangers en andere kleine gadgets die dit doen. Plak er een aan je afstandsbediening.

Ik vind het persoonlijk lui gedrag, een afstandbediening hoort op tafel punt, of op de rand van je bank. Nergens anders.

ja alsof het een hond is dat als je fluit hij naar je toe komt..

alles wat je kwijt bent,daar kun je naar fluiten.

Je vraag klopt niet helemaal maar ze zijn wel te koop bij de action heel goedkoop :)

Je kan een oude mobiel aan je afstandbediening plakken. Dan bel je het nummer.

Nee die zijn er nog niet, wel sleutelhangers voor als je die kwijt bent. misschien kun je hem aan je afstandsbediening vast maken, maar pas op, deze leuke dingetjes reageren ook op omgevingsgeluiden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100