Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wie heeft er ervaring met de X2 power buikspiertrainer?

Op internet zijn op verschillende sites de meningen verdeeld, ik zag het product langskomen bij tellsell. wie heeft er ervaring mee?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
547

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Heb wel eens gehoord over een vergelijkbaar iets, het werkt enigszins, door de door stroompulsen aangezette buikspiersamentrekkingen worden deze inderdaad enigszins getraind. Echter schijnt het heel slecht te zijn het product de gebruiken op de manier waarop zij het verkopen, bijv. gewoon wanneer je op de bank zit of zoiets, hierdoor kunnen bepaalde delen van je buikspieren zwaar overbelast worden.

Waar je sowieso rekening moet houden is dat de beloftes die worden gedaan over het product, als 1 min staat gelijk aan 300 sit-ups en na 4 weken een sixpack grote onzin zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
daarbij is het ook zeer gevaarlijk als je hartpatient bent, de stroompulsen kun in de rest van je lichaam schade aanbrengen. als je echt een getraind lichaam wilt zul je toch echt er zelf iets voor moeten doen. ik zou dit product niet aanbevelen in ieder geval.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding