Wil een TV kopen. Maar geen Smart TV- en bij het kopen, na het kopen niet vastzitten aan welk abo/verplichting dan ook. Kan dat tegenwoordig nog ?

Toegevoegd na 1 uur:
Een van de redenen om géén Smart tv te doen is de volgende
https://radar.avrotros.nl/nieuws/detail/smart-tv-fabrikanten-waarschuwen-niet-voor-privacyschending/
En er is makkelijk meer van te vinden.
Opvallend dus, dat inmiddels bijna geen TV's te krijgen zijn zonder...
Geeft dat niet te denken ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is geen goede reden om een tv te kiezen zonder smartfunctionaliteit. Het is zo standaard dat je haast wel smart moet of anders je keuze enorm beperkt. Je zit als je gewoon de tv in een keer koopt nooit aan een abonnement. Dat heeft er ook nog nooit aan gezeten ook. Kan dat tegenwoordig nog ? Ja, heeft altijd gekund. Ik snap niet eens welke verplichting je zou bedoelen. Toegevoegd na 2 minuten: 631 van de 715 TV's boven de 400 euro zijn " smart". Dat is bijna 90%. Toegevoegd na 4 minuten: Aan de andere kant zal je een abonnement moeten nemen om TV te kunnen kijken op je TV, anders heb je een veredelde monitor. Toegevoegd na 12 uur: Geen SmartTV: https://tweakers.net/categorie/621/televisies/producten/#filter:q1YqKMpMTvVNrFCyMjMwMNCB8jPzlKyMTIHc4oLUZLfMnJLUomIlq2olQwsTcxBdlpijZKVkam5srFRbWwsA

Bronnen:
https://tweakers.net/categorie/621/televis...

Je zou een smart tv kunnen kopen maar dan zonder hem op het internet aan te sluiten. Een andere optie is een Chromecast, deze maakt elke tv ''smart''. Ik weet niet of ze daarbij beter met je privacy omgaan.. Dat zou je even uit moeten zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100