is er een kabel waarmee ik het beeld en geluid van mijn mobiel op mijn tv kan zien?

Ik heb een HDMI-kabel om het beeld en geluid van mij laptop op mijn tv te krijgen maar is er ook een kabel waarmee ik het beeld en geluid van mijn mobiel op de tv kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn verloopstukjes om bijv. je Micro USB (als je deze aansluiting hebt op je telefoon) naar HDMI te veranderen. Zie bron.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/samsung-hdmi-adapt...

Eerst moet je even in de specs van jouw telefoon checken of hij MHL ondersteuning biedt. MHL is een variant op HDMI met de mogelijkheid om je TV vanaf smartphone of tablet te besturen en de TV zal je smartphone of tablet van stroom voorzien omdat dit nogal wat stroom vraagt. Beschikt jouw apparaat over MHL, kun je een MHL adaptertje kopen. Deze maakt inderdaad gebruik van de MicroUSB poort, maar je zal zien dat deze toch net iets anders is. Het is immers geen MicroUSB wat je gebruikt. Er zijn ook toestellen die beschikken over een mini HDMI aansluiting, maar deze zijn tegenwoordig moeilijk te vinden. Fabrikanten willen immers zo weinig mogelijk gaten in een behuizing. Onderstaande link is een goedkope MHL adapter waar ik zelf goede ervaringen mee heb.

Bronnen:
http://www.gadgetgear.nl/2013/05/review-sa...

Ik gebruik zelf altijd een AV kabel om het beeld en geluid van mijn iPhone via mijn tv te kijken en luisteren. Zie de bron voor de kabel die ik gebruik.

Bronnen:
www.myigadgets.nl/iphone-kabels/av-kabel-i...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100