HDMI NAAR ANALOOG KABEL, werkt dit?

Ik heb een XBOX-One besteld. Daar zit een hdmi poort in. De enige manier om beeld te krijgen is ook een hdmi kabel. Jammer genoeg heb ik geen televisie waar een HDMI kabel in kan. Er kan alleen een analoge kabel in (wit, rood, geel).

Maar op deze site is een kabel te vinden die van analoog naar hdmi gaat, mijn vraag is werkt dit?

http://mobielkoopjes.nl/product/60258-hdmi-naar-analoog-kabel-15-meter?utm_source=beslistslimmershoppen&utm_medium=cpc&utm_campaign=beslist&utm_content=discardeddefault

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee dit is een product wat nooit kan werken. In mijn ogen is de verkoop van die kabel met die uitleg erbij oplichterij. Toegevoegd na 1 minuut: Wat je nodig hebt is een omvormer, http://www.allekabels.nl/hdmi_kabels/hdmi_omvormers/hdmi-naar-composite.html Toegevoegd na 11 minuten: Echter als je nou een omvormer koopt en alles werkt, kan je gelijk zijn waarom je gewoon een TV/monitor nodig hebt met HDMI. Tekst zal vaak onleesbaar zijn en alle detail waar je zo'n console voor koopt valt weg.

Ja, dit zal uiteraard werken! "HANDIG ! HDMI NAAR ANALOOG Deze handige HDMI naar analoog kabel maakt het mogelijk om nieuwe producten met HDMI, aan te sluiten op bijvoorbeeld een oudere analoge beeldbuis TV. HDMI -> RCA (video out, audio L/R tulp) Vergulde aansluitingen Extra stevig kabel voor lange levensduur Voordelig & eerlijk, dat is Mobielkoopjes !" Het heeft een output, waardoor je de analoge kant in de tv kunt stoppen en de HDMI ingang in de Xbox One. (Ik prefereer PlayStation 4 hahaha) Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100