Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn er al reviews van OLED-tv's?

Zijn er al echte reviews (dus geen hand-ons), met metingen en grafiekjes? Of worden er nog geen Oled's afgegeven om gereviewed te worden?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
805

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Nee. OLED-televisies zijn nog niet eens verkrijgbaar en al helemaal niet tegen een normale prijs. Op CES zijn de eerste Oled televisies voor de consumentenmarkt aangekondigd, maar afgezien van een enkel model is het maar de vraag of ze ook daadwerkelijk gaan komen.

LG en Samsung hebben als enige serieus een toestel aangekondigd, beiden 55", 1080p (dus nog niet eens 4k, hoewel je je kan afvragen of je dat perse moet hebben op dit formaat) en rond de 10.000 Euro. Maar die zijn er nog niet.

Toegevoegd na 25 minuten:
Ik heb me even wat verder ingelezen op de website van CES.

LG heeft als enige daadwerkelijk een toestel op de markt gebracht, maar alleen in Korea voorlopig voor rond de (omgerekende) prijs van $10.000,-. Dit voorjaar komt deze pas in Nederland uit, voor €10.000,-. Wellicht iets eerder naar een ander land zodat er ook eerder een review uit komt.

Samsung heeft de eerder genoemde aankondiging nog niet waargemaakt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding