De aansluiting voor de koptelefoon van mijn tv is stuk. Ik wil toch via een koptelefoon luisteren naar de tv.

Bestaat er een draadloze koptelefoon die je niet hoeft aan te sluiten via de aansluiting voor de koptelefoon? Zo ja: welke en hoe kan die dan aangesloten worden?

Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

ja dat bestaat, zo kan je jack-plug via scart doen en kan je gewoon met je normale kop telefoon blijven luisteren

Je kan een adapter kopen: scart naar 3.5 jack, dan kan je er een (draadloze) koptelefoon op aan sluiten. Volumeregeling via de TV. http://www.allekabels.nl/Scart-Verloop/60/351/Scart-Kabel.html

Op uw TV toestel zitten ook 2 tulp aansluitingen, een gele en een rode, dit is het L- en R-kanaal van uw audio uitgang. U kan die overbrengen naar uw muziekversterker en daar uw koptelefoon op aansluiten ofwel een kabeltje kopen met enerzijds de tulpstekkertjes en anderzijds de jackaansluiting voor uw koptelefoon, dit zal goedkoper zijn de scart. PS: eenmaal uw audio overgebracht is op uw versterker kan u ook luisteren via uw boxen. Toegevoegd na 21 uur: Verduidelijking van de uitgangen welke ik bedoel tav 1000µF. 1e foto TV: rechts is een BNC connector. Links daarvan de 3 RGB video aansluitingen. En links daarvan de 2 tulp-audio uitgangen (rood en gelig, normaal is dit wit) 2e foto versterker: uiterst links 2 audio inputs met elk 2 tulpaansluitingen rood en gelig voor R en L stereo.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100