Hoe kan ik op mijn nieuwe full hd tv mijn oudere pc aansluiten?

Ik heb een lg flatron m2280d, en een asus computer. Ik zou graag op mijn tv willen computeren en het liefst door de niet gebruikte input van mijn computer (die ik niet weet hoe het heet, maar het is de iets grotere) en de hdmi van mijn tv. Welke kabel moet ik kopen?

Toegevoegd na 1 minuut:
De input die ik graag wil gebruiken is de groene op het plaatje

Weet jij het antwoord?

/2500

De groene is een serieele poort, die output geen beeld. Het enige waar je wat mee kan is de blauwe VGA poort. Je kan een VGA-VGA kabel halen en die gebruiken (of die gebruiken die je nu gebruikt om je monitor mee aan te sluiten.

Het is niet mogelijk om VGA (Analoog) naar hdmi(digitaal) aan te sluiten. wel van DVI naar HDMI(digitaal) of van VGA naar RGBHV(analoog) of vga-cga uiteraard. als je pc het ondersteund kun je ook een andere videokaart in je computer (laten) zetten met een hdmi uitgang. Aangezien je tv ook een vga aansluiting heeft kun je gewoon je pc via de vga op de tv aan sluiten. wellicht kun je hiervoor gewoon je huidige monitor kabel voor gebruiken als deze niet vast zit aan de monitor. Toegevoegd na 52 seconden: *vga-Vga

Bronnen:
http://news.softpedia.com/newsImage/LG-Fla...

Het is wel mogelijk om VGA om te zetten naar HDMI

Bronnen:
http://www.hdmiassortiment.nl/shop/3503/de...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100