Weet iemand de code van de Samsung led 40ue6200 afstandsbediening , waardoor ik de Cisco 8485DVB HD DVR afstandsbediening kan programmeren.

Ik krijg het niet voor elkaar om de Cisco afstandsbediening te programmeren zodat ik het geluid kan aanpassen. Raar genoeg werkt wel de pagina knop

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer de All scan methode dat gaat veel makkelijker. Schakel uw tv aan. Dit doe je als volgt. 1. Druk op de Mode-toets op de afstandsbediening totdat het rode lichtje (LED) op de Power (aan/uit)-toets tweemaal knippert. 3. Druk binnen 5 seconden op 001. Het rode lichtje (LED) knippert tweemaal om de ingevoerde code te bevestigen. 4. Richt de afstandsbediening op de tv en druk op de Power-toets totdat uw tv wordt uitgeschakeld. 5. Terwijl de afstandsbediening de codes aan het scannen is, kunt u de Power-toets loslaten en de functietoetsen testen. • Indien de tv in Stand-By-modus gaat tijdens het scannen, laat onmiddellijk de Power-toets los en druk op OK. Het rode lichtje (LED) knippert tweemaal om aan te geven dat de code opgeslagen is.

de code kun je achterhalen door kontakt te zoeken met de winkelier of via internet deze gegevens op te geven. gaat je vast lukken. ik deed het ook zo om mijn tv met de afstadsbed. te laten matchen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100